Sorteig #LaRevisióalCIMETIR

Sorteig #LaRevisióalCIMETIR a les xarxes socials

 

Per evitar lesions futures és necessari conèixer l'estat de salut de la persona que iniciarà una activitat física intensa o moderada. Per aquest motiu, volem promoure l'esport saludable a partir d'edats primerenques i que els pares i mares integrin les revisions medicoesportives dins del calendari esportiu dels seus fills i filles. El CIMETIR compta amb un servei de medicina de l'esport on es poden fer revisions esportives adaptades a cada edat, tant a nivell particular com a esportistes integrats en un club esportiu.

Aquest estiu, participa al sorteig #LaRevisióalCIMETIR!  Fes-te una foto i emporta't un dels 4 regals exclusius!

Per participar en el concurs només has de tenir entre 7 i 25 anys, seguir-nos a les nostres xarxes (Facebook, Twitter o Instagram) i pujar la teva fotografia a la xarxa social corresponent sota el hashtag #LaRevisióalCIMETIR.

Recorda compartir la teva fotografia de manera pública per tal que la puguem veure i compartir des del nostre perfil de la Clínica. El concurs s’inicia el dia 04 de juliol i finalitzarà el dia 15 de setembre de 2022. 

Entre tots els participants, sortejarem 4 premis:

 • Bonus Salut Clínica Sant Josep: on es podrà escollir entre una revisió esportiva, massatge pre o post competició o una sessió nutricional. 
 • Samarreta temporada 21/22 del BAXI Manresa
 • 2 Carnets de Socis del CE Manresa per veure tots els partits de 2a RFEF.

 

revisio_esportiva.png

 

BASES DEL CONCURS:

Persones participants

 • Pot participar qualsevol persona, entre 7 i 25 anys, del territori nacional sense màxim de fotografies.
 • La persona participant o els tutors legals dels menors d'edats es responsabilitzen de ser l’únic autor/a de la fotografia i que no existeixen drets d’autor de terceres persones, o que en qualsevol cas es responsabilitza de tota reclamació per drets d’imatge sobre les obres que presenta al concurs.

Fotografies

 • Les fotografies no poden ser alterades electrònicament ni per cap altre mitjà.
 • Han d’estar penjades a les xarxes socials durant el termini que duri el sorteig, comptant des del primer dia de compartició.
 • Totes les persones participants cedeixen l’ús de les fotografies a la Clínica Sant Josep per a qualsevol possible acció comunicativa que es vulgui fer en un futur.

Temàtica

 • Les fotografies poden ser tant de pacients, familiars de pacients, treballadors o professionals mèdics que hagin passat una revisió medico esportiva al CIMETIR. Han d’estar fetes al CIMETIR de la Clínica Sant Josep-
 • La temporalitat és durant el període de sorteig.

Dinàmica del concurs i premi

 • El concurs #LaRevisióalCIMETIR s’inicia el dia 4 de juliol i finalitzarà el dia 15 de setembre de 2022. El sorteig se celebrarà l´últim dia de cada mes, el 16 de setembre a les instal·lacions de la Clínica i hi participaran totes les fotografies que hagin arribat durant les setmanes prèvies a les dates anteriorment mencionades de sorteig.  Hi participaran totes les persones que hagin seguit el perfil de la Clínica Sant Josep a qualsevol de les tres xarxes amb les fotografies que hagin compartit públicament, etiquetant al perfil de la Clínica i sota el hashtag #LaRevisióalCIMETIR durant les setmanes prèvies a les dates anteriorment mencionades de sorteig. Les persones participants han de ser seguidors a qualsevol de les xarxes de la Clínica Sant Josep, com a mínim durant el període establert de concurs.  Ens posarem en contacte amb el guanyador a través de xarxes socials per poder escollir un dels quatre premis que s’ofereixen.
 • A cada fotografia li serà assignat un número per ordre d’arribada i s’extraurà el número guanyador per a cada premi mitjançant el portal online random.org.
 • Els participants accepten les bases i el criteri de la Clínica Sant Josep pel que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada del desenvolupament d’aquest sorteig.
 • El fet de compartir la fotografia etiquetant al perfil de la Clínica, dona permís a la Clínica Sant Josep per compartir la fotografia a les seves xarxes socials amb el nom de l’usuari original que l’ha publicat a xarxes.

Guanyadors i Premi

 • Les persones participants accepten el sistema automàtic de premi.
 • El premi es considerarà desert si el guanyador no contesta en el termini de 30 dies naturals el missatge directe (DM) que s’enviarà des de la Clínica al perfil del guanyador de la xarxa social des de la qual s’ha publicat la fotografia. En aquest cas, la Clínica pot decidir tornar a realitzar el sorteig entre els participants d’aquell mes, si ho creu oportú.
 • El premi del Bonus Salut caduca als 12 mesos a partir de la data de celebració del sorteig.
 • Un cop resolt el concurs, la Clínica Sant Josep necessitarà les dades personals del guanyador (nom, cognoms, telèfon i població) per tal de poder gestionar l’entrega del premi.
 • També la Clínica Sant Josep demanarà fer una fotografia  al guanyador/a a la Clínica Sant Josep amb el val del premi per tal de poder publicar-la a les nostres xarxes socials.

 

INFORMACIÓ SOBRE LA PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS:

El responsable és Althaia, Xarxa Assistencial Universitària de Manresa, c/Dr. Joan Soler, 1-3, Manresa (08243), NIF G-58.286.303, c/e: althaia@althaia.cat i tel. 93.875.93.00. El contacte del delegat de protecció de dades és: dpd@althaia.cat, l’anterior adreça postal, tel. 93.875.93.00 (extensió 3977).

La finalitat del tractament és gestionar el lliurament dels premis amb els guanyadors, i publicitar-ne el resultat. Es tractaran les dades d’identificació i imatge. El tractament queda legitimat pel consentiment de la persona usuària, que el podrà retirar en qualsevol moment, sense efectes retroactius. Les dades proporcionades només es conservaran durant el període d’1 any des de la finalització.

No es preveu cap altra cessió a tercers tret que sigui per obligació legal. El consentiment a la publicació de les imatges a les xarxes socials que administra Althaia (Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Youtube i Flickr) implica l’acceptació de les respectives polítiques de privacitat de les companyies Facebook Inc., Twitter Inc., Microsoft Inc., Google Inc. i Yahoo Inc. Pot consultar aquestes polítiques de privacitat a través dels portals d’Internet habilitats per cadascuna d’elles.

Pot exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i portabilitat de les dades, així com els drets de limitació i oposició al tractament davant Althaia, o davant el DPD a través de les dades de contacte indicades. En qualsevol cas, haurà d’adjuntar una fotocòpia del DNI o document equivalent. Si considera que les seves dades no són tractades correctament té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat o agència de protecció de dades competent.