Els nous fitxatges del primer equip del Centre d’Esports Manresa passen revisió mèdica al CIMETIR
8/11/2021

Els nous fitxatges del primer equip del Centre d’Esports Manresa passen revisió mèdica al CIMETIR

Les proves medicoesportives s’han adaptat tenint en compte si els jugadors han passat la covid-19

Aquests darrers dies, els nous fitxatges i els debutants del primer equip del Centre d’Esports Manresa (CEM) han passat la revisió medicoesportiva a les instal·lacions del Centre Integral de Medicina de l’Esport, Traumatologia i Rehabilitació (CIMETIR) de la Clínica Sant Josep de Manresa.

Els jugadors han superat amb nota la revisió medicoesportiva que contempla una cineantropometria, que és l’avaluació i estudi de la composició corporal del jugador seguit d’un electrocardiograma en repòs, una exploració per aparells i sistemes cardiocirculatoris, una revisió de l’aparell locomotor, un test de potència de salt i una prova d’esforç màxima.

Els nous fitxatges Pablo Amantini, Pau Darbra, Julián Serrano i Nil Garrido, juntament amb els juvenils que pugen al primer equip, Iván Mellado i Biel Rodríguez, s'han posat a prova en aquesta exigent avaluació esportiva. També alguns membres de l’equip tècnic han estat aquests dies a les instal·lacions del CIMETIR fent la revisió per comprovar el seu estat de salut per encarar la nova temporada.

 

CSJ_NilGarrido.jpg  

 

CSJ_IvanMellado2.jpg

Proves adaptades per aquells jugadors que han passat la covid-19

Les revisions medicoesportives s’han ampliat aquest any amb una avaluació més exhaustiva de l’aparell respiratori en aquells jugadors que han patit la covid-19 els darrers mesos.

Tenint en compte que hi ha esportistes que presenten sensació de cansament, dolor al tòrax o palpitacions després d’haver patit la covid-19, les proves als jugadors del Centre d’Esports han determinat que tots ells presenten un bon estat de salut, sense lesions pulmonars.

 

CSJ_BielRodriguez2.jpg

El CIMETIR, centre referent esportiu

Segons el conveni signat entre la Fundació Althaia i el Centre d’Esports Manresa, el CIMETIR és el centre especialitzat de referència per als jugadors del primer equip del club manresà des de la temporada 2020/21.

A més d’aquestes revisions, l’acord amb el club també contempla l’atenció de les urgències medicoesportives de traumatologia i rehabilitació, així com el seguiment i control de les lesions i les sessions de rehabilitació necessàries per a la recuperació dels jugadors.

ALTRES NOTÍCIES