El CIMETIR amplia les instal·lacions per donar resposta al creixement sostingut viscut en els darrers anys
8/30/2020

El CIMETIR amplia les instal·lacions per donar resposta al creixement sostingut viscut en els darrers anys

Les obres d’ampliació, que s’han estrenat aquest mes d’agost, inclouen un nou accés, una nova zona d’admissions i tres nous consultoris, un d’ells dedicat a Medicina de l’Esport, una especialitat creixent en els darrers anys

Seguint el projecte previst per renovar diversos espais i serveis, i amb la voluntat de donar resposta al creixement sostingut que ha viscut al llarg dels darrers anys, la Clínica Sant Josep de Manresa ha estrenat aquest mes d’agost les obres d’ampliació del CIMETIR, el Centre Integral de Medicina Esportiva, Traumatologia i Rehabilitació. Unes obres que suposen una ampliació de 300 m2, fent que el CIMETIR ocupi ara una superfície total aproximada de 700 m2. El projecte d’ampliació té la voluntat de seguir millorant l’atenció de qualitat que s’ofereix als pacients i, alhora, que els professionals disposin de millors espais per al desenvolupament de la seva tasca.

Les noves instal·lacions del CIMETIR compten amb un nou accés des de l’exterior del recinte de la Clínica, una nova zona d’admissions i tres nous consultoris –un d’ells destinat a Medicina de l’Esport– que se sumen als sis consultoris que disposava fins ara el centre. Aquest creixement dels espais del CIMETIR suposen també l’ampliació de les sales d’espera que utilitzen els usuaris. El projecte també ha inclòs una adequació dels espais fins ara existents per tal d’integrar-los a les noves instal·lacions. D’altra banda, l’espai que fins ara ocupava Medicina de l’Esport també s’adequarà per donar resposta a les necessitats de pacients i professionals i seguir millorant els tractaments de rehabilitació.

El projecte d’ampliació del CIMETIR, inclòs dins el pla director de la Clínica Sant Josep, segueix la línia d’interiorisme definida per la interiorista solsonina Susanna Cots i que ja es va implementar en la reforma de la segona planta de l’edifici principal de la Clínica. En aquests nous espais hi predominen el blanc i la fusta clara, dos elements que la dissenyadora ha utilitzat per aportar calma i serenitat als usuaris.

» Els propers projectes

A banda de l’ampliació del CIMETIR, la Clínica Sant Josep està treballant en dos projectes paral·lels: la nova cafeteria i un nou ascensor que unirà els dos edificis, l’edifici principal amb el CIMETIR i la zona de consultes externes. La nova cafeteria, que és previst que entri en funcionament aquest mes de setembre, ocuparà 241 m2 i comptarà amb un espai interior i una zona de terrassa coberta amb una pèrgola. A la cafeteria s’hi podrà accedir des de la segona planta de l’edifici principal, així com també pel carrer, gràcies a l’ascensor exterior que s’hi ha instal·lat i que, des de la terrassa, connectarà l’edifici principal de la Clínica Sant Josep amb l’edifici que acull el CIMETIR i les consultes externes.

ALTRES NOTÍCIES