Els nostres professionals, a fons: Dr. Javier Mareque Bueno
9/12/2020

Els nostres professionals, a fons: Dr. Javier Mareque Bueno

Odontòleg i cirurgià maxil·lofacial i coordinador de l’IOMA


EL PERFIL

Lloc de naixement:
Vaig néixer a Pontevedra (Galícia)

Formació acadèmica i trajectòria professional:
Sóc llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universidad de Santiago de Compostela i en Odontologia per la UIC - Universitat Internacional de Catalunya i formo part de la cinquena generació de metges de la meva família. Posteriorment, vaig cursar l’especialitat de Cirurgia Oral i Maxil·lofacial a l'Hospital Universitari Vall d'Hebrón. Paral·lelament, em vaig doctorar en Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona i en Odontologia per la Universidad Católica de Murcia. Actualment sóc el coordinador de l’Institut d’Odontologia i Maxil·lofacial Avançada (IOMA) de la Clínica Sant Josep de Manresa.

Any d’inici a la Clínica Sant Josep: 2017

Activitats que li agraden fer en el seu temps lliure: M’agrada molt sortir a caminar i gaudir de la natura. Pel que fa a l’esport, sempre que puc practico natació i, a l’hivern, m’agrada anar a esquiar.

 

LA REFLEXIÓ

Quan vaig rebre l’encàrrec de coordinar l’Institut d’Odontologia i Maxil·lofacial Avançada, tenia molt clar que l’odontologia digital no era l’opció. Era l’únic camí que calia agafar per poder oferir als nostres pacients tot tipus de tractaments d’avantguarda i totalment personalitzats en qualsevol de les subespecialitats que oferim a l’IOMA.

La digitalització total del nostre flux de treball és avui un dels nostres eixos principals. I una de les eines clau per desenvolupar-ho és l’escàner intraoral, no tan sols perquè a tot l’equip ens facilita la diagnosi i l’estudi previ de qualsevol tipus de tractament sinó perquè també ofereix molts beneficis i genera confiança i satisfacció per als nostres pacients.

L’entorn hospitalari en què es troba l’IOMA ens permet realitzar tot tipus d’intervencions quirúrgiques en el camp de la cirurgia maxil·lofacial. A més, pensant en totes aquelles persones que tenen por d’anar al dentista, disposem dels recursos tècnics, mèdics i humans específics per ajudar als pacients a disminuir la seva angoixa i a augmentar el seu confort. I pensant en els més petits de la casa, també disposem de l’especialitat d’odontopediatria, un servei que ha crescut molt gràcies al boca-orella dels pares i mares que han mostrat una total satisfacció del tracte i del resultat amb els seus fills.