Política de privacitat

POLÍTICA DE PRIVACITAT

La present política de privacitat té per objecte informar del tractament que Althaia realitza de les dades de caràcter personals que s’obtenen a través de la navegació i de la interacció dels usuaris i de les usuàries a la pàgina web www.clinicasantjosep.cat, d'acord amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal.

La responsable del tractament de les vostres dades personals és:

   Althaia, Xarxa Assistencial Universitària de Manresa, FP
   Carrer Dr. Joan Soler, 1-3
   08243 - Manresa
   NIF núm. G-58.282.303
   C/e: althaia@althaia.cat


El delegat de protecció de dades és:

Podeu contactar amb el delegat de protecció de dades adreçant un correu electrònic a dpd@althaia.cat, o per escrit presencial o correu postal -remès a la seva atenció- a l’adreça d’Althaia indicada a l’encapçalament.

Trobareu més informació del delegat de protecció de dades si cliqueu aquí.


Quins són els vostres drets i com els podeu exercir?

Teniu dret a accedir, rectificar, suprimir, oposar-vos, realitzar una portabilitat i limitar el tractament que es fa de les vostres dades personals. Quan aquest tractament estigui basat en el vostre consentiment previ, podreu revocar l'autorització que vàreu donar en qualsevol moment.

Podeu exercir els drets en relació a les vostres dades personals dirigint un escrit:

Per correu electrònic, indistintament, a:

  1. A l'Atenció al Client: atencioalclient@clinicasantjosep.cat
  2. A la Unitat d'atenció a l'usuari: atenciousuari@althaia.cat
  3. Al delegat de protecció de dades: dpd@althaia.cat

Per correu postal, indistintament, a:

  1. Unitat d’atenció a l’usuari, Althaia, Xarxa Assistencial Universitària de Manresa, Fundació Privada, carrer Dr. Joan Soler, 1-3, Manresa (08243).
  2. Delegat de protecció de dades, Althaia, Xarxa Assistencial Universitària de Manresa, Fundació Privada, carrer Dr. Joan Soler, 1-3, Manresa (08243).

La sol·licitud sempre haurà d'anar acompanyada de la fotocòpia (impresa o com arxiu adjunt) del vostre DNI, passaport o document legal vàlid que us identifiqui.

Althaia us informarà sobre les actuacions derivades de la vostra petició en el termini d'un mes. En cas de sol·licituds especialment complexes, es pot ampliar el termini dos mesos més (per tant, fins a un màxim de tres mesos), sempre informant de l'ampliació del termini dins el primer mes.

Si considereu que no hem donat una resposta adient a la vostra sol·licitud, podeu presentar una reclamació davant de l'Autoritat de control competent, ja sigui a través de  l'Agència Espanyola de Protecció de Dades.


Canvis en la política de privacitat:

Qualsevol canvi en la política de privacitat us serà comunicat a través d'aquesta pàgina i tindrà vigor des de la seva efectiva publicació en la mateixa. Althaia es reserva el dret de modificar, actualitzar o adaptar la present informació a qualsevol canvi legislatiu o interpretació informat per l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades, o de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades.