Política de privacitat

POLÍTICA DE PRIVACITAT

La present política de privacitat té per objecte informar del tractament que realitzen Althaia i IOMA de les dades de caràcter personals que s’obtenen a través de la navegació i de la interacció dels usuaris i de les usuàries a la pàgina web www.clinicasantjosep.cat, d'acord amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal.

Althadent Manresa, SL (que gira amb el nom comercial d’Institut d’Odontologia i Maxil·lofacial Avançada, IOMA) no disposa d’un domini propi a Internet, i en pertànyer majoritàriament a Althaia, utilitza l’arquitectura de sistemes de la pàgina web que administra aquesta, per incloure la informació relativa a la prestació de serveis que du a terme a través de les instal·lacions de la Clínica Sant Josep, però el tractament de dades queda diferenciat.

Per tant hi ha dos responsables del tractament, en funció de si la informació tractada la recull Althaia o IOMA:

a) Pel que respecta Althaia, les dades d’identificació del responsable són: Althaia, Xarxa Assistencial Universitària de Manresa, FP, carrer Dr. Joan Soler, 1-3, 08243 – Manresa, NIF núm. G-58.282.303, c/e: althaia@althaia.cat

b) Pel que respecta IOMA, les dades d’identificació del responsable són: Althadent Manresa, SL, carrer Caputxins, 16, 08242 – Manresa, NIF núm. B 67018028, C/e: ioma@althaia.cat

En tots dos supòsits, el delegat de protecció de dades és: dpd@althaia.cat. Si necessiteu més informació de contacte la podeu obtenir si cliqueu aquí.

Tractament de dades personals que realitza Althaia és:

Les que es faciliten per demanar dia/hora de visita (DNI, nom i cognoms, correu electrònic, telèfon)

En tots dos supòsits de tractament:

  • La finalitat del tractament de les dades es limita a les finalitats que s’han informat.
  • Les dades personals tractades no seran objecte de cessió ni comunicació a tercers, excepte per obligació legal.
  • No es realitzaran transferències internacionals.
  • No es prendran decisions automatitzades, ni tampoc s’elaboraran perfils.
  • El termini de conservació serà el que disposa la normativa vigent, excepte que la base legitimadora sigui el consentiment exprés, supòsit en el qual es conservaran indefinidament, excepte que la persona interessada es manifesti en sentit contrari.


El delegat de protecció de dades és:

Podeu contactar amb el delegat de protecció de dades adreçant un correu electrònic a dpd@althaia.cat, o per escrit presencial o correu postal -remès a la seva atenció- a l’adreça d’Althaia indicada a l’encapçalament.

Trobareu més informació del delegat de protecció de dades si cliqueu aquí.


Quins són els vostres drets i com els podeu exercir?

Teniu dret a accedir, rectificar, suprimir, oposar-vos, realitzar una portabilitat i limitar el tractament que es fa de les vostres dades personals. Quan aquest tractament estigui basat en el vostre consentiment previ, podreu revocar l'autorització que vàreu donar en qualsevol moment.

Podeu exercir els drets en relació a les vostres dades personals dirigint un escrit:

Per correu electrònic, indistintament, a:

  1. A l'Atenció al Client: atencioalclient@clinicasantjosep.cat
  2. A la Unitat d'atenció a l'usuari: atenciousuari@althaia.cat
  3. Al delegat de protecció de dades: dpd@althaia.cat

Per correu postal, indistintament, a:

  1. Unitat d’atenció al client Clínica Sant Josep, Althaia, Xarxa Assistencial Universitària de Manresa, Fundació Privada, carrer Dr. Joan Soler, 1-3, Manresa (08243).
  2. Delegat de protecció de dades, Althaia, Xarxa Assistencial Universitària de Manresa, Fundació Privada, carrer Dr. Joan Soler, 1-3, Manresa (08243).

La sol·licitud sempre haurà d'anar acompanyada de la fotocòpia (impresa o com arxiu adjunt) del vostre DNI, passaport o document legal vàlid que us identifiqui.

Althaia i/o IOMA us informarà sobre les actuacions derivades de la vostra petició en el termini d'un mes. En cas de sol·licituds especialment complexes, es pot ampliar el termini dos mesos més (per tant, fins a un màxim de tres mesos), sempre informant de l'ampliació del termini dins el primer mes.

Si considereu que no hem donat una resposta adient a la vostra sol·licitud, i com alternativa a presentar una queixa al delegat de protecció de dades, podeu presentar una reclamació davant de l'Autoritat de control competent, a través de Agència Catalana de Protecció de Dades, en el cas d’Althaia, i a través de  l'Agència Espanyola de Protecció de Dades en cas d'IOMA.


Canvis en la política de privacitat:

Qualsevol canvi en la política de privacitat us serà comunicat a través d'aquesta pàgina i tindrà vigor des de la seva efectiva publicació en la mateixa. Althaia es reserva el dret de modificar, actualitzar o adaptar la present informació a qualsevol canvi legislatiu o interpretació informat per l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades, o de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades.