Avís Legal

AVÍS LEGAL I CONDICIONS D'ÚS

Avís Legal

En compliment del que disposa la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació, i de comerç electrònic, informem de les dades que identifiquen el titular de la pàgina web www.clinicasantjosep.cat, que pertany a:

   Althaia, Xarxa Assistencial Universitària de Manresa, Fundació Privada
   Carrer Dr. Joan Soler, 1-3
   08243 - Manresa
   NIF núm. G-58.282.303
   C/e: althaia@althaia.cat

Althaia va ser inscrita en el Registre de Fundacions de la Generalitat de Catalunya el dia 3 d’abril de 1987, amb el número 298.

Althaia està adherida al Codi Tipus, que és un reglament deontològic i de bones pràctiques que els centres adherits a la Unió Catalana d’Hospitals ens imposem nosaltres mateixos, de forma voluntària, per protegir les dades personals dels seus usuaris.

La Clínica Sant Josep és un centre sanitari degudament autoritzat per les administracions públiques sanitàries competents, i forma part de la fundació Althaia, sense disposar de personalitat jurídica pròpia, diferent i diferenciada d’aquesta.

La Clínica Sant Josep centra tota la seva activitat assistencial en l’assistència mèdica privada i mutual (companyies d’assegurances i mútues).

El centre sanitari es troba a:

   Carrer Caputxins, 16, de Manresa (08241)
   Telèfon 93.874.40.50
   Correu electrònic: info@clinicasantjosep.cat


Condicions d'ús

L'ús d'aquesta web implica l'acceptació plena i sense reserves dels termes i presents condicions.

 • Aquesta pàgina web té per objectiu donar a conèixer les activitats que realitza i els serveis que presta la Clínica Sant Josep, d’ara endavant la Clínica.
 • Althaia es reserva el dret a fer, en qualsevol moment i sense previ avís, modificació dels continguts i presentació del seu lloc web, inclòs el present avís legal.
 • La informació continguda en aquesta web és de caràcter divulgatiu i en cap cas pretén ser un substitutiu del consell mèdic professional. Cap dels continguts té com a finalitat ser emprat per a diagnòstic o tractament mèdic. Althaia, per tant, no assumirà cap responsabilitat sobre l’ús inadequat dels continguts del seu lloc web.
 • Aquest lloc web i tots els seus continguts, incloent-hi els textos, imatges, so i qualsevol altre material, són propietat d’Althaia, d'algun organisme vinculat a aquest, o de tercers que hagin autoritzat l'ús d'aquests continguts a Althaia.
 • No està permesa la modificació del web ni dels seus continguts.
 • Tots els drets estan reservats. Els continguts d'aquest lloc web (textos, material audiovisual, etc..) no es poden reproduir ni totalment ni parcialment sense autorització prèvia, expressa i per escrit del titular de la pàgina.
 • Malgrat el que precedeix, s'autoritza la utilització i/o reproducció dels continguts fotogràfics quan tinguin una finalitat informativa i/o educativa i no comercial, sempre que es faci esment a la seva font (Clínica Sant Josep). En cas de requerir altre material, us podeu posar en contacte amb el servei de Comunicació de la Clínica Sant Josep a través del correu electrònic comunicacio@clinicasantjosep.cat.
 • Per facilitar el contingut dinàmic (notícies, informació dels serveis, agenda, etc...) de la pàgina web de la Clínica a un màxim nombre d’usuaris, s’utilitza el servei de traducció de Google. Per tant, al escollir un idioma en el menú de Google Translate l’usuari veurà la pàgina web traduïda a un idioma diferent del català.
 • Althaia procura aconseguir traduccions el màxim de precises possible, però la traducció automàtica no pot garantir la seva exactitud. Per això potser la traducció no serà del tot correcta i les imatges i els documents en PDF no podran ser traduïts. El contingut original és en català, i si hi ha diferències entre el contingut en català i la seva traducció, prevaldrà sempre el contingut en català.
 • Althaia no garanteix l’exactitud del contingut traduït i no es fa responsable dels resultats de l’ús de la traducció de Google. Al triar un idioma en el menú de Google Translate, l’usuari assumeix les conseqüències de les eventuals diferències en la traducció i eximeix a Althaia de qualsevol responsabilitat al respecte.
 • Malgrat les mesures de seguretat que tenim establertes, no podem garantir que el web i el servidor estiguin lliures de virus. Per tant, no ens fem responsables de danys causats per l’accés al web o per la impossibilitat d’accedir-hi.
 • Alguns enllaços del web porten a altres llocs gestionats per tercers. Althaia no controla la qualitat dels continguts d’aquests nous llocs ni les mesures per a la seguretat de les dades que s’hi recullin, per tant, no assumeix les responsabilitats que es puguin derivar pel fet de navegar-hi.
 • Davant qualsevol anormalitat detectada en aquells llocs, agrairem que els usuaris n’informin Althaia perquè pugui valorar la supressió de l’enllaç.
 • En cap cas les cookies o altres mitjans de naturalesa anàloga que es puguin utilitzar serviran per emmagatzemar informació que permeti identificar la persona física usuària del web.