Som al teu costat, sempre que ens necessitis
15/6/2020

Som al teu costat, sempre que ens necessitis

Des de ja fa uns anys, la Clínica Sant Josep viu immersa en una etapa de transformació que s’ha visibilitzat amb la renovació d’espais i serveis assistencials com la renovació integral de la segona planta, la posada en marxa de l’Institut d’Odontologia i Maxil·lofacial Avançada (IOMA) i l’ampliació del servei que ofereix l’especialitat d’Oftalmologia. Properament també tenim previst estrenar una nova cafeteria i l’ampliació del CIMETIR (Centre Integral de Medicina Esportiva, Traumatologia i Rehabilitació).

Aquesta transformació d’espais i de serveis va acompanyada d’una transformació digital. En un entorn cada cop més connectat, la Clínica Sant Josep ha apostat per ser-hi i un dels nostres reptes era posar-nos al dia a través de la tecnologia i les eines que ens apropen als pacients i a les seves famílies. Per això, un dels primers projectes en veure la llum va ser l’Espai Pacient. Més endavant, ara fa un any, estrenàvem una nova imatge corporativa, més clara i propera al sector de la salut, i la pàgina web era una de les aplicacions on primer es va poder veure aquest nou enfoc.

Aquesta renovació de la imatge corporativa va lligada a una nova política de comunicació. Tenim ganes de donar a conèixer a tot allò que passa, tot allò que vivim i tot allò que fa que la Clínica Sant Josep sigui avui un centre de referència de l’activitat mutual i privada a la Catalunya central, amb més de 100.000 consultes i 35.000 urgències ateses cada any.

En aquest sentit, ara estrenem el butlletí informatiu, en què podreu conèixer les principals notícies, novetats i promocions. Alhora, anireu coneixent més a fons els i les professionals que treballen en les més de 40 especialitats mèdiques que ofereix la Clínica, algunes d’elles agrupades amb unitats, com el CIMETIR, la Unitat de la Dona i la Infància, o l’IOMA.

Ho fem després d’uns mesos difícils per la crisi que ha provocat la pandèmia de la COVID-19. Durant aquest temps, a la Clínica Sant Josep, gràcies a tot l’equip de professionals i a la seva gran capacitat d’adaptació, hem pogut afrontar amb garanties aquesta emergència sanitària. No ha estat fàcil, però ens ha enfortit. Per això,  avui, continuem refermant el nostre compromís per oferir-te una atenció de qualitat i totalment personalitzada. I ho fem seguint tots els protocols necessaris per garantir la teva seguretat i la dels nostres professionals.

Gràcies per ser al nostre costat!


Dr. Albert Estiarte

Director de la Clínica Sant Josep