El Dr. Albert Altés, entre els deu millors hematòlegs de Catalunya
10/6/2022

El Dr. Albert Altés, entre els deu millors hematòlegs de Catalunya

El cap del Servei d’Hematologia d’Althaia ha estat inclòs en un rànquing de ‘ConSalud’

El Dr. Albert Altés, cap del Servei d’Hematologia i Hemoteràpia de la Fundació Althaia i amb consulta a la Clínica Sant Josep, ha estat escollit un dels deu millors hematòlegs de Catalunya del 2022. El Dr. Altés està en un rànquing elaborat pels experts de ConSalud, diari digital de referència en el sector de la salut, que inclou els 140 millors metges que exerceixen en centres sanitaris de Catalunya, tant públics com privats.

La llista s’ha elaborat en funció de l’activitat assistencial, investigadora i docent dels professionals sanitaris, així com els reconeixements rebuts al llarg de la seva trajectòria. El rànquing classifica els 140 millors metges per especialitats. ConSalud donarà a conèixer el nom de tots els professionals inclosos en la llista en tres entregues. De moment, n’ha fet públiques dues.

Sobre el Dr. Altés


El Dr. Albert Altés, llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona (UB) i doctor en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), és especialista en hematologia i hemoteràpia i expert en noves teràpies hematooncològiques. Ha treballat d’hematòleg adjunt als hospitals Esperit Sant de Santa Coloma de Gramenet i Sant Pau de Barcelona. Des del 2008 és el cap de servei d’Hematologia i Hemoteràpia de la Fundació Althaia i compta amb una consulta a la Clínica Sant Josep.

En l’àmbit docent, és professor agregat del grau en Medicina de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC). Pel que fa a la recerca i la investigació, ha publicat més de 150 treballs de recerca en revistes internacionals indexades.

El Dr. Altés és també president de la Societat Catalana d’Hematologia i Hemoteràpia, president i fundador de la Societat Espanyola d’Hemocromatosi i Fundador de la Federació Europea d’Associacions d’Hemocromatosi.

Recentment ha publicat el llibre Som virus, amb el qual va guanyar el premi d’Assaig Ricard Torrents Bertrana, convocat per Eumo Editorial i la UVic-UCC, amb l’objectiu de promoure el gènere d’assaig en llengua catalana.

ALTRES NOTÍCIES

Etiquetes: hematologia