Participa al concurs per adquirir entrades per al BAXI Manresa - COOSur Real Betis a les nostres xarxes socials!
4/21/2022

Participa al concurs per adquirir entrades per al BAXI Manresa - COOSur Real Betis a les nostres xarxes socials!

Amb motiu de la renovació del conveni de col·laboració entre el CIMETIR i el Bàsquet Manresa, la Clínica Sant Josep posa en marxa un concurs per guanyar entrades per al proper partit de la lliga Endesa ACB entre el BAXI Manresa i el COOSur Real Betis que es disputarà el proper dimecres dia 27 d’abril a les 20:30h al Nou Congost (Manresa).

A partir d’avui, posem en marxa el concurs per a tots els seguidors i seguidores a les xarxes socials de la Clínica de Facebook, i Instagram

Funcionament del concurs

El concurs durarà fins el proper 26 d’abril, dia abans del partit, i els participants hauran de seguir el perfil de la Clínica Sant Josep a qualsevol de les dues xarxes esmentades i respondre a dues preguntes.

Entre tots els participants, se sortejarà 2 entrades dobles per al proper partit de la lliga Endesa ACB entre el BAXI Manresa i el COOSur Real Betis que es disputarà el proper dimecres dia 27 d’abril a les 20:30h al Nou Congost (Manresa).

BASES DEL CONCURS:

Persones participants

 • Pot participar qualsevol persona major d’edat del territori nacional.
 • La persona participant es responsabilitza de ser l’únic autor/a de les respostes a les preguntes.
 • Totes les persones participants cedeixen l’ús de les respostes a l’Instagram de la  Clínica Sant Josep per a qualsevol possible acció comunicativa que es vulgui fer en un futur.

Dinàmica del concurs i premi

 • El concurs per adquirir les entrades per al proper partir del BAXI Manresa - Coosur Real Betis s’inicia el dia 21 d’abril i finalitzarà el dia 25 d’abril de 2022. El sorteig se celebrarà el dia 26 d’abril a les instal·lacions de la Clínica i hi participaran totes les respostes a les preguntes plantejades al feed que hagin arribat durant les dates anteriorment mencionades de sorteig.  Hi participaran totes les persones que hagin seguit el perfil de la Clínica Sant Josep a totes les xarxes amb les respostes que hagin compartit públicament al perfil de la Clínica. Les persones participants han de ser seguidors a qualsevol de les xarxes de la Clínica Sant Josep, com a mínim durant el període del concurs.  Ens posarem en contacte amb el guanyador a través de xarxes socials per poder escollir els quatre premis que s’ofereixen.
 • A cada comentari li serà assignat un número per ordre d’arribada i s’extraurà el número guanyador per a cada premi mitjançant el portal online random.org.
 • Els participants accepten les bases i el criteri de la Clínica Sant Josep pel que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada del desenvolupament d’aquest sorteig.
 • El fet de crear una resposta pública al perfil de la Clínica, dona permís a la Clínica Sant Josep per compartir les respostes a les seves xarxes socials amb el nom de l’usuari original que l’ha publicat a xarxes.

Guanyadors i Premi

 • Les persones participants accepten el sistema automàtic de premi.
 • El premi es considerarà desert si els guanyador/s no contesten el missatge directe (DM) que s’enviarà des de la Clínica al perfil del guanyador de la xarxa social des de la qual s’ha publicat la resposta. En aquest cas, la Clínica pot decidir tornar a realitzar el sorteig entre els participants si ho creu oportú.
 • Un cop resolt el concurs, la Clínica Sant Josep necessitarà les dades personals del guanyador (nom, cognoms, telèfon i població) per tal de poder gestionar l’entrega del premi.
 • També la Clínica Sant Josep demanarà fer una fotografia  al guanyador/a a la Clínica Sant Josep amb les entrades per tal de poder publicar-les a les nostres xarxes socials.

 

INFORMACIÓ SOBRE LA PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS:

El responsable és Althaia, Xarxa Assistencial Universitària de Manresa, c/Dr. Joan Soler, 1-3, Manresa (08243), NIF G-58.286.303, c/e: althaia@althaia.cat i tel. 93.875.93.00. El contacte del delegat de protecció de dades és: dpd@althaia.cat, l’anterior adreça postal, tel. 93.875.93.00 (extensió 3977).

La finalitat del tractament és gestionar el lliurament dels premis amb els guanyadors, i publicitar-ne el resultat. Es tractaran les dades d’identificació i imatge. El tractament queda legitimat pel consentiment de la persona usuària, que el podrà retirar en qualsevol moment, sense efectes retroactius. Les dades proporcionades només es conservaran durant el període d’1 any des de la finalització.

No es preveu cap altra cessió a tercers tret que sigui per obligació legal. El consentiment a la publicació de les imatges a les xarxes socials que administra Althaia (Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Youtube i Flickr) implica l’acceptació de les respectives polítiques de privacitat de les companyies Facebook Inc., Twitter Inc., Microsoft Inc., Google Inc. i Yahoo Inc. Pot consultar aquestes polítiques de privacitat a través dels portals d’Internet habilitats per cadascuna d’elles.

Pot exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i portabilitat de les dades, així com els drets de limitació i oposició al tractament davant Althaia, o davant el DPD a través de les dades de contacte indicades. En qualsevol cas, haurà d’adjuntar una fotocòpia del DNI o document equivalent. Si considera que les seves dades no són tractades correctament té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat o agència de protecció de dades competent.

En aquest enllaç es poden consultar les bases del concurs.

ALTRES NOTÍCIES

Etiquetes: concurssorteig