Els nostres professionals, a fons: Dr. Ricardo Bartel
8/2/2024

Els nostres professionals, a fons: Dr. Ricardo Bartel

EL PERFIL

Lloc de naixement: Vaig néixer a Santiago de Xile i, actualment, resideixo a Manresa. 

Formació acadèmica i trajectòria professional 

Vaig especialitzar-me en Otorrinolaringologia i Cirurgia de cap i coll via MIR a l’Hospital Universitari de Bellvitge. Des de llavors, m’he dedicat a aquesta especialitat, una branca que no ha parat de créixer en els darrers anys.

Actualment, exerceixo la meva activitat privada a la Clínica Sant Josep i treballo com a facultatiu a l’Hospital Universitari de Bellvitge. Combino aquesta activitat assistencial amb la docència, tant a Bellvitge com a la Universitat de Barcelona.

Durant la meva carrera professional, m’he centrat a difondre les tècniques quirúrgiques endoscòpies mínimament invasives de l’especialitat que s’han anat desenvolupant.

He treballat a l’Hospital maternoinfantil Sant Joan de Déu de Barcelona, lloc on vaig adquirir molta experiència en el camp de l’otorrinolaringologia pediàtrica.

Any d’inici a la Clínica Sant Josep:  Setembre del 2022. 

Activitats que li agrada fer en el seu temps lliure: A banda d’exercir de metge, soc pare de dues nenes, així que no disposo de gaire temps lliure. 

Més informació:

www.doctorbartel.com

@doctorbartel (Instagram)

@DrRicardoBartel – Dr Ricardo Bartel (YouTube)

LA REFLEXIÓ

"Fa un any que treballo a la Clínica Sant Josep i m’agrada molt l’ambient de treball que s’hi respira i com es gestiona el centre administrativament. Penso que és una mica complicat trobar professionals que vinguin a treballar a Manresa, però mica en mica anem creixent com a servei i crec que ens espera un gran futur aquí."