Serveis

SERVEIS

El principal objectiu de la Clínica Sant Josep és actuar amb la màxima qualitat assistencial possible en tot el procés d'atenció al pacient.

fris_serveis2.png

 

01icon.png
PUNT D'ADMINISTRACIÓ I ATENCIÓ AL CLIENT

En aquest punt, situat a la primera planta, podreu realitzar els tràmits i les gestions administratives necessàries per a la vostra estada. Igualment, fer-nos arribar els suggeriments, agraïments/queixes que ens ajudin a millorar la vostra experiència a la Clínica.

 

02icon.png
HABITACIONS

Disposem de 56 habitacions individuals equipades amb bany, televisor, telèfon i connexió a internet per WI FI.

 

03icon.png
MENÚ A LA CARTA

Sempre que la vostra malaltia ho permeti, tindreu la possibilitat de triar el menú. Recomanem no menjar aliments de fora de l'hospital. Consulteu als professionals d'infermeria l'horari de distribució dels àpats. Recomanem que només es quedi un acompanyant a l'hora dels àpats.

 

07icon.png
CAFETERIA I RESTAURANT

Aquest servei el trobareu a la segona planta de l'edifici. L'horari d'obertura és de dilluns a divendres, de 7:30 a 21:00 hores.

 

04icon.png
MENÚ PER A L'ACOMPANYANT

Amb la sol·licitud prèvia als professionals d'infermeria, es pot servir el menú a un acompanyant a l'habitació, així com utilitzar el llit corresponent durant la nit. Aquestes despeses, que es consideren addicionals, es facturaran a l'alta. Ocasionalment, les mútues asseguradores cobreixen tots aquests serveis. Informeu-vos convenientment en la vostra mútua sobre la cobertura de la vostra pòlissa.

 

05icon.png
ATENCIÓ ESPIRITUAL

Per sol·licitar el servei d’atenció de les necessitats espirituals i religioses dels malalts i els seus familiars, podeu adreçar-vos al personal d'infermeria que us atengui.

 

06icon.png
APARCAMENT

A causa de les obres del nou aparcament, l'actual aparcament i l'accés de vianants pel carrer Caputxins 16 està tancat. Durant el període d'obres, us recordem que a prop de la Clínica hi ha l’aparcament de l’Hospital Sant Joan de Déu. 

 

 

Podeu consultar la Carta de Drets i Deures dels ciutadans en relació a la salut i l'atenció sanitària, editada pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.