Serveis

SERVEIS

El principal objectiu de la Clínica Sant Josep és actuar amb la màxima qualitat assistencial possible en tot el procés d'atenció al pacient.

fris_serveis2.jpg

 

01icon.png
PUNT D'ADMINISTRACIÓ I ATENCIÓ AL CLIENT

En aquest punt, situat a la primera planta, podreu realitzar els tràmits i les gestions administratives necessàries per a la vostra estada. Igualment, fer-nos arribar els suggeriments, agraïments/queixes que ens ajudin a millorar la vostra experiència a la Clínica.

 

02icon.png
HABITACIONS

Disposem de 56 habitacions individuals equipades amb bany, televisor, telèfon i connexió a internet per WI FI.

 

03icon.png
MENÚ A LA CARTA

Sempre que la vostra malaltia ho permeti, tindreu la possibilitat de triar el menú. Recomanem no menjar aliments de fora de l'hospital. Consulteu als professionals d'infermeria l'horari de distribució dels àpats. Recomanem que només es quedi un acompanyant a l'hora dels àpats.

 

07icon.png
CAFETERIA I RESTAURANT

Aquest servei el trobareu a la segona planta de l'edifici. L'horari d'obertura d'estiu és de dilluns a divendres, de 8:00 a 21:00 hores.

 

04icon.png
MENÚ PER A L'ACOMPANYANT

Amb la sol·licitud prèvia als professionals d'infermeria, es pot servir el menú a un acompanyant a l'habitació, així com utilitzar el llit corresponent durant la nit. Aquestes despeses, que es consideren addicionals, es facturaran a l'alta. Ocasionalment, les mútues asseguradores cobreixen alguns d'aquests serveis. Informeu-vos convenientment amb la vostra mútua o als punts d'administració i atenció al client per conèixer la cobertura de la vostra pòlissa.

 

05icon.png
ATENCIÓ ESPIRITUAL

Per sol·licitar el servei d’atenció de les necessitats espirituals i religioses dels malalts i els seus familiars, podeu adreçar-vos al personal d'infermeria que us atengui.

 

06icon.png
APARCAMENT

La Clínica compta amb un nou aparcament de pagament amb 96 places àmplies per a cotxes. Actualment, a causa d'unes obres de millora que s'estan duent al centre, les dues places d'aparcament amb càrrega per a vehicles elèctrics no estaran disponibles fins al setembre. L'equipament també compta amb places per a motocicletes, aparcament i carregador de patinets elèctrics i 3 places gratuïtes de desencontxament amb una limitació de temps de 15 minuts per a aquells usuaris que arribin a Urgències.

L'accés d'entrada és pel carrer Caputxins, 16.

 

 

Podeu consultar la Carta de Drets i Deures dels ciutadans en relació a la salut i l'atenció sanitària, editada pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.