Els nostres professionals, a fons: Dra. Núria Seguí
6/6/2024

Els nostres professionals, a fons: Dra. Núria Seguí

EL PERFIL

Lloc de naixement: Vaig néixer a Manresa. 

Formació acadèmica i trajectòria professional 

Vaig estudiar Medicina a la Universitat Pompeu Fabra i després vaig fer la residència MIR d'Endocrinologia i Nutrició a l'Hospital Clínic de Barcelona. Actualment, formo part de l'equip del Servei d'Endocrinologia i estic cursant un màster de nutrició i salut hormonal femenina.

Any d’inici a la Clínica Sant Josep:  Vaig començar el mes de juny de l'any 2022. 

Activitats que li agrada fer en el seu temps lliure: 

M'agrada estar en contacte amb la natura, passar temps de qualitat amb la meva família i amistats, tocar el piano i llegir.

LA REFLEXIÓ

"Les hormones intervenen en una multitud de processos de l'organisme. Tinc la sort de treballar en una especialitat complexa, però alhora preciosa, que em permet crear vincle amb el pacient i contribuir en millorar la seva qualitat de vida d'una forma integral"