Els nostres professionals, a fons: Mònica Currius
25/3/2024

Els nostres professionals, a fons: Mònica Currius

EL PERFIL

Lloc de naixement: Vaig néixer a Puig-reig. 

Formació acadèmica i trajectòria professional 

Soc diplomada en Infermeria per la Universitat de Vic-Universitat de Catalunya (UVic-UCC), màster en nutrició esportiva i compto amb postgraus en infermeria d’Anestèsia, Reanimació i Terapèutica del dolor i emergències extrahospitalàries. He fet diversos cursos d’atenció al pacient traumatològic.

Fa dotze anys que exerceixo com a infermera de Traumatologia al CIMETIR de la Clínica Sant Josep i soc la responsable dels tractaments amb teràpies biològiques. A més, des de fa un any, compagino la meva feina com a infermera amb la coordinació de la Unitat de Readaptació Esportiva Integral, de la qual en soc cofundadora.

He treballat d’infermera a Creu Roja Berguedà, al centre mèdic ITCO i a l’empresa Iberpotash.

Any d’inici a la Clínica Sant Josep:  

Vaig començar com a instrumentista de professionals externs l’any 2009, després vaig treballar al Servei d’Urgències i, des del 2012, exerceixo com a infermera de Traumatologia al CIMETIR, tasca que combino amb la coordinació de la Unitat de Readaptació Esportiva Integral.

Activitats que li agrada fer en el seu temps lliure: 

M’agrada viatjar, anar a la muntanya, practicar esport, fer manualitats i cuidar-me i, sempre que sigui possible, fer-ho acompanyada de la meva família.

LA REFLEXIÓ

"El CIMETIR i la Unitat de Readaptació Esportiva Integ­ral no són només els meus llocs de treball sinó que m’hi sento com a casa. Tots els professionals que en formem part som una petita gran família. Agraeixo als meus companys i companyes haver-me ajudat i acompanyat en la meva trajectòria professional"