Els nostres professionals, a fons: Pilar Mingo
14/6/2022

Els nostres professionals, a fons: Pilar Mingo

EL PERFIL

Lloc de naixement: Vaig néixer a Barcelona.

Formació acadèmica i trajectòria professional:Vaig estudiar infermeria a l’Escola Santa Madrona de Barcelona. Des de l'any 1988 i fins l'any 2013, vaig ser infermera de la Unitat de Cures Intensives d’Althaia. Durant dos anys (2013 - 2015) vaig ser la coordinadora de tarda de l’Hospital de Sant Joan de Déu. Des de l'any, 2015, sóc la coordinadora d’infermeria de les unitats d’hospitalització i urgències de la Clínica Sant Josep.

Any d’inici a la Clínica Sant Josep: 2015

Activitats que li agraden fer en el seu temps lliure: M’agrada passar el temps amb la meva família i amics, fer manualitats, activitats a l’aire lliure i viatjar

LA REFLEXIÓ

La base de la nostra professió és cuidar i tenir cura dels altres. Al llarg de tots aquests anys, he gaudit al màxim al costat de les persones. És molt gratificant veure la bona evolució de la majoria dels pacients que he tractat, els agraïments, que provenen també dels familiars, i la satisfacció de saber que he acompanyat a moltes persones en moments molt durs o en finals de vida.

Ara que em trobo fent tasques de gestió i coordinació, sento que tinc cura dels pacients de forma indirecta a través dels equips d’infermeria, qui tenen com a prioritat l'atenció continuada i el benestar del pacient. 

Malgrat tots els moments duríssims que hem passat, hem de continuar treballant per ajudar i cuidar, que són els pilars més importants i gratificants que ens dona la nostra professió.