L’Espai Pacient es renova amb una navegació més fluïda i un nou sistema d’accés
5/19/2022

L’Espai Pacient es renova amb una navegació més fluïda i un nou sistema d’accés

Més de 10.500 usuaris ja utilitzen l'aplicatiu que es renova amb una navegació més fluïda, intuïtiva i àgil, i compta amb un nou sistema d’accés a través d’un PIN

Amb l’objectiu d’oferir el màxim confort i qualitat als seus pacients, aquest mes de maig la Clínica Sant Josep ha renovat l’Espai Pacient. El nou aplicatiu permet disposar d’una navegació més fluïda, intuïtiva i àgil, i compta amb un nou sistema d’accés a través d’un PIN i també es dona l'opció d'obrir l'aplicació amb l'empremta digital. La nova versió també incorpora la correcció d’incidències i millores de rendiment.

L’Espai Pacient és l'aplicació mòbil que connecta tots els usuaris amb Clínica Sant Josep de Manresa, oferint accés als seus serveis, a la seva informació mèdica i la realització de diferents gestions, fent que la relació sigui més àgil i propera. Des de la seva aparició, l’any 2018, l’aplicatiu va suposar tot un revulsiu per a poder gestionar i tenir accés a informes i proves diagnòstiques des d’una sola eina. Any rere any, els usuaris no han parat de créixer i actualment ja són més de 10.500 els que utilitzen l’aplicació.

A través d'Espai Pacient es poden realitzar tràmits com gestionar les hores de visita amb els professionals, des de demanar cita, canviar-la de data i hora, o anul·lar-la. També permet consultar informes, imatges radiològiques, imprimir justificants de visita, tenir accés a promocions, sol·licitar pressupostos, donar l’opinió sobre els serveis als quals ha tingut accés, etc. A més, l’aplicatiu ofereix la possibilitat de gestionar la informació i els tràmits de pacients autoritzats i/o al seu càrrec.

Podeu accedir a l'aplicatiu a través dels enllaços:

 

webapp Espai pacient IOS  Espai Pacient Android

 

La versió web de l’Espai pacient també ha renovat la seva imatge amb noves funcionalitats que ens permeten un contacte més directe entre la Clínica i els usuaris i facilita l'accés a les novetats relacionades amb el centre.

Per a fer el canvi a la nova versió actualitzada, és molt important que seguiu els següents passos:

Actualitza l'APP

1. Actualitzeu l'Espai Pacient de la CSJ que ja teniu instal·lada al vostre dispositiu.

2. Una vegada se us obri la pantalla inicial, escolliu l'opció USUARI REGISTRAT

3. Escriviu el correu electrònic amb el que accediu a l'app. En cas que no el recordeu o que el correu no estigui al nostre sistema, podreu tornar a donar-vos d'alta com a NOU USUARI.

4. Rebreu una contrasenya via SMS per defecte. Us recomanem que feu el canvi a una contrasenya pròpia i que sigui segura.

5. Accediu de nou a la plataforma amb les noves credencials (correu i contrasenya nova) i completeu l'actualització col·locant el PIN de 4 números amb el que accedireu sempre a l'aplicació.

Les funcionalitats d'Espai Pacient

Un cop registrades les dades personals, podeu navegar de forma totalment intuïtiva pels diferents apartats que configuren l'aplicació:

1.Sol·licitar, modificar o anul·lar una hora de visita.

2. Rebre avisos i recordatoris de cites.

3. Imprimir justificants de visita.

4. Consultar l'historial mèdic: resultats, informes clínics, proves radiològiques o proves diagnòstiques, entre altres.

5. Estar al dia de les nostres novetats.

Un altre dels avantatges de l'aplicació és que un mateix usuari pot tenir accés a la informació de diferents pacients dels quals tingui la tutoria o bé que l'hagin autoritzat, per exemple menors de 16 anys a càrrec, persones grans i/o persones amb capacitats diferents a nivell físic o psíquic que ho precisin. D'aquesta manera, es vol facilitar la supervisió del tractament d'aquests pacients als seus familiars cuidadors.

 

 

 

 

 

ALTRES NOTÍCIES