El concurs de fotografies «Records de la Clínica Sant Josep» es posa en marxa a les xarxes socials
9/1/2020

El concurs de fotografies «Records de la Clínica Sant Josep» es posa en marxa a les xarxes socials

Amb aquest concurs es pretén recuperar la memòria d’aquest centre mèdic de referència de l’activitat mutual i privada de la Catalunya central.

La Clínica comença aquest mes de setembre el concurs de fotografies «Records de la Clínica Sant Josep» a les tres xarxes socials de què disposa: Facebook, Twitter i Instagram. L’objectiu és recuperar la memòria fotogràfica de la Clínica Sant Josep entre tots aquells que n’han format part. Es busquen fotografies de qualsevol època o temàtica, tant de les estades com a pacients, com dels naixements que hi han tingut lloc, dels professionals que hi treballen o hi ha treballat, d’actes celebrats, espais de la Clínica...

Funcionament del concurs

El concurs durarà 3 mesos i els participants hauran de seguir el perfil de la Clínica Sant Josep a qualsevol de les tres xarxes, pujar la seva fotografia etiquetant a la Clínica i posar el hashtag #RecordsDeLaClínicaSantJosep.

Entre tots els participants, cada mes se sortejarà un bonus regal a escollir entre una revisió esportiva, una ecografia 3D o 4, una higiene estètica dental o una fluorització per a infants.

En aquest enllaç es poden consultar les bases del concurs.

ALTRES NOTÍCIES