El nou servei de ginecologia, obstetrícia i reproducció assistida Dexeus Dona de la Clínica Sant Josep entra en funcionament
10/9/2023

El nou servei de ginecologia, obstetrícia i reproducció assistida Dexeus Dona de la Clínica Sant Josep entra en funcionament

El nou servei d’atenció a la salut de la dona compta amb un ampli equip multidisciplinari integrat per professionals de la Clínica Sant Josep i de Dexeus Dona Manresa. Per tant, les pacients que ho desitgin i aquelles que ja tenien cita prèvia, poden continuar sent ateses pel seu ginecòleg o ginecòloga de referència. Consulteu les cites al telèfon 93 227 47 27.

El nou servei de ginecologia, obstetrícia i reproducció assistida Dexeus Dona de la Clínica Sant Josep ja és una realitat.

La Clínica Sant Josep i el grup Dexeus Dona, pioner i referent a Europa en l’àmbit assistencial de salut de la dona, han posat en funcionament el nou model assistencial que permetrà oferir atenció mèdica altament especialitzada en ginecologia, obstetrícia i reproducció assistida a la Catalunya Central.

Aquest nou model d’atenció comportarà un conjunt de millores per a les pacients que es visiten per mútua o de manera privada, tant a la Clínica Sant Josep com les que fins ara s’atenen al centre mèdic Dexeus Dona Manresa, que ja ha traslladat la seva activitat a unes noves instal·lacions de la Clínica, en un espai completament renovat i equipat amb les últimes tecnologies.

Trobareu els nous espais a la segona planta de l'Edifici A.

Podeu demanar hora pels nous serveis a través del telèfon 93 227 47 27 📞 per correu electrònic a hores@dexeus.com o visites@clinicasantjosep.cat 🌐 o a través de la pàgina web dexeus.com.

 Ampliació d’equips i serveis

La implantació del model assistencial de Dexeus Dona portarà entre d’altres novetats:
La incorporació d’un Servei especialitzat en Diagnòstic Ginecològic per la Imatge (DGI) que permetrà que, en un mateix dia i espai, la pacient pugui fer-se la revisió ginecològica anual i totes les proves diagnòstiques necessàries.

Les patologies que es detectin en aquestes proves es podran tractar quirúrgicament a la Clínica Sant Josep, evitant desplaçaments fora del territori.

Fruit d’aquesta unió, la Clínica Sant Josep disposarà també d’un nou servei de reproducció assistida, amb accés a les proves diagnòstiques i els estudis de fertilitat femenina, masculina i de la parella. 

Aquest nou servei d’atenció a la salut de la dona comptarà amb un ampli equip multidisciplinari integrat per professionals de la Clínica Sant Josep i de Dexeus Dona  Manresa. Per tant, les pacients que ho desitgin podran continuar sent ateses pel seu ginecòleg/a de referència, i fer el seguiment de l’embaràs o les revisions a les noves instal·lacions, on també s’inclouran les proves de diagnòstic prenatal.

ALTRES NOTÍCIES