Jugadors del primer equip del Centre d’Esports Manresa reparteixen il·lusió i alegria a la Clínica Sant Josep
12/22/2022

Jugadors del primer equip del Centre d’Esports Manresa reparteixen il·lusió i alegria a la Clínica Sant Josep

Dos jugadors de l’equip manresà han lliurat samarretes d’edició limitada, bufandes i pilotes entre els infants i adolescents ingressats als dos centres assistencials de la Fundació Althaia: l'Hospital Sant Joan de Déu i la Clínica Sant Josep

Aquesta setmana, el porter Òscar Pulido i el lateral Toni Sureda, en representació del Centre d’Esports Manresa (CE Manresa), han visitat els infants i adolescents ingressats a l’Hospital Sant Joan de Déu i a la Clínica Sant Josep de Manresa, dos dels centres assistencials de la Fundació Althaia.

Els jugadors del CE Manresa han volgut fer una sorpresa nadalenca, apropant-se a conèixer els pacients ingressats a la planta de pediatria de l’Hospital Sant Joan de Déu i els pacients menors d’edat ingressats a la Clínica Sant Josep.

Pulido i Sureda han repartit diversos regals com la samarreta d’edició limitada que es va dissenyar per a la Copa del Rei, bufandes, samarretes de l’equip i pilotes de futbol. El director de la Clínica Sant Josep i adjunt a la Direcció de la Fundació Althaia, Albert Estiarte, i la directora de Comunicació, Participació i Mecenatge, Antònia Raich, han rebut els jugadors a qui han agraït la seva implicació per aconseguir mantenir l’esperit nadalenc i la il·lusió entre els nens i nenes hospitalitzats.

La visita s'ha acabat amb una foto de família amb personal sanitari i l'agraïment dels professionals que atenen als més petits per la visita dels representants de l'equip manresà.

 

Visita jugadors CE Manresa    CEManresa.jpg

ALTRES NOTÍCIES