Jugadors del Centre d’Esports Manresa visiten els nens i joves ingressats a la Clínica Sant Josep
12/21/2023

Jugadors del Centre d’Esports Manresa visiten els nens i joves ingressats a la Clínica Sant Josep

Quatre jugadors de l’equip manresà han aportat alegria i il·lusió i han lliurat obsequis als infants i joves que aquestes dies estan ingressats als centres assistencials de la Fundació Althaia

 

Aquesta setmana, els jugadors Moha Djitte, Oscar Pulido, Àlex Iglesias, Tom Diawara i el fisioterapeuta, Dídac Negro, en representació del Centre d’Esports Manresa (CE Manresa), han visitat els infants i joves ingressats a l’Hospital Sant Joan de Déu i a la Clínica Sant Josep de Manresa; dos dels centres assistencials de la Fundació Althaia.

Els jugadors del CE Manresa han volgut fer una sorpresa nadalenca, apropant-se a conèixer els pacients ingressats a la planta de Pediatria i Neonatologia i a la Unitat d’Hospitalització de Salut Mental Infantojuvenil de l’Hospital Sant Joan de Déu i, també, els pacients menors d’edat ingressats a la Clínica Sant Josep.

Els jugadors han repartit diversos regals com la pilota d’edició limitada que es va dissenyar per a la Copa del Rei, bufandes i samarretes de l’equip. El director de la Clínica Sant Josep i adjunt a la direcció de la Fundació Althaia, Albert Estiarte, i la directora de Comunicació i Participació, Antònia Raich, han rebut els jugadors a qui han agraït la seva implicació per aconseguir mantenir l’esperit nadalenc i la il·lusió entre els nens i nenes hospitalitzats.

La visita s'ha acabat amb una foto de família amb personal sanitari i l'agraïment dels professionals que atenen als més petits per la visita dels representants de l'equip manresà.

 

2023_visita_CE_Manresa-CSJ2.jpg

ALTRES NOTÍCIES