Coronavirus SARS CoV-2

CORONAVIRUS SARS CoV2

INFORMACIÓ PER A PACIENTS, FAMILIARS I VISITANTS

La Clínica Sant Josep i la Fundació Althaia, davant l’actual situació, han adoptat diferents mesures per tal d’optimitzar els recursos assistencials i poder atendre tota la població que ho requereixi. A més, s’han adoptat altres mesures per tal d’evitar contagis i garantir la màxima seguretat per als nostres pacients i professionals.

A continuació, us resolem algunes de les qüestions més freqüents, però davant de qualsevol altre qüestió podeu contactar amb nosaltres per:

  • Telèfon: 93.874.42.98 (de dilluns a divendres, de 9 a 21 hores)

Recordeu que per a consultes relacionades amb el Coronavirus SARS-CoV-2 o altres temes assistencials podeu posar-vos en contacte amb el 061, amb el CAP de referència o Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP).

Per a emergències greus o de risc vital truqueu al 112.

foto_Coronavirus.png

 

PROTOCOL D’ACCÉS, VISITES I ACOMPANYAMENT DE PACIENTS A LA CLÍNICA SANT JOSEP
Actualitzat a 04/01/2021

A causa de la situació actual, per poder accedir a la Clínica Sant Josep cal seguir els següents protocols:

  • Per accedir a qualsevol dels edificis cal portar mascareta quirúrgica, anar sense guants i rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic a l’entrar i al sortir.
  • Pel que fa a les visites i a la realització de proves mèdiques programades, els pacients no podran anar acompanyats. Només podran tenir un acompanyant els usuaris dependents o infants.
  • Pel que fa a Urgències, els pacients no podran anar acompanyats. Només podran tenir un acompanyant els usuaris dependents o infants.
  • Les visites als pacients ingressats estan completament restringides, tret dels casos excepcionals degudament autoritzats. Les excepcions seran acordades segons els supòsits previstos en els protocols assistencials. 
  • En el cas de les visites programades, no acudir a la cita amb molta anticipació.
  • A les sales d’espera feu ús dels seients indicats per tal de mantenir les distàncies de seguretat.

CIRCUIT D'INFORMACIÓ DE PACIENTS INGRESSATS A FAMILIARS I PUNT D'INTERCANVI D'OBJECTES

Amb l’objectiu que la família estigui informada de l’estat i evolució del pacient ingressat, s’ha establert el següent circuit d’informació:

  • Sempre que el pacient ho autoritzi, el metge trucarà periòdicament el familiar autoritzat o a la persona de referència que s’indiqui.
  • Si es volen fer arribar objectes personals als familiars hospitalitzats, s’han d’adreçar al Punt d’Atenció al Client, ubicat a la primera planta, entre les 10 i les 12 hores, de dilluns a divendres.


PREGUNTES FREQÜENTS

URGÈNCIES D’ADULTS

Tinc una urgència. Em podreu visitar?
Les urgències d’adults es continuen atenent a la planta 0 de la Clínica Sant Josep.

URGÈNCIES I HOSPITALITZACIONS PEDIÀTRIQUES

El meu fill o filla té una urgència. El podreu atendre?
Sí. Totes les urgències i les hospitalitzacions pediàtriques tenen lloc a la Clínica Sant Josep.

PARTS

Estic de part i sóc pacient de la Clínica Sant Josep. Què he de fer?
Totes les parteres s’hauran d’adreçar a l’àrea d’Admissions d’Urgències de l’Hospital Sant Joan de Déu des d’on les derivaran a la Sala de parts, ubicada a la planta -3.

He tingut un nadó i m’han donat l’alta. Qui ens farà el seguiment?
Finalitzat el període d’ingrés, quan es doni l’alta, la mare i el nadó seran derivats al seu ginecòleg i pediatre de referència, i s’activarà el seguiment de postpart per part de la llevadora.

REHABILITACIÓ

Es continuen fent tractaments de rehabilitació al CIMETIR?
Sí, respectant els protocols de distanciament i seguretat necessaris per al benestar dels pacients.