Mesures Covid-19

MESURES COVID-19

INFORMACIÓ PER A PACIENTS, FAMILIARS I VISITANTS

La Clínica Sant Josep i la Fundació Althaia, davant l’actual situació, han adoptat diferents mesures per tal d’optimitzar els recursos assistencials i poder atendre tota la població que ho requereixi. A més, s’han adoptat altres mesures per tal d’evitar contagis i garantir la màxima seguretat per als nostres pacients i professionals.

A continuació, us resolem algunes de les qüestions més freqüents, però davant de qualsevol altre qüestió podeu contactar amb nosaltres al telèfon: 93.874.42.98 (de dilluns a divendres, de 9:00 a 21:00 hores)

Recordeu que per a consultes relacionades amb la Covid-19 o altres temes assistencials podeu posar-vos en contacte amb el 061, amb el CAP de referència o Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP).

Per a emergències greus o de risc vital truqueu al 112.

foto_Coronavirus.png

 

PROTOCOL D’ACCÉS, VISITES I ACOMPANYAMENT DE PACIENTS A LA CLÍNICA SANT JOSEP
Actualitzat a 15/06/2022

A causa de la situació actual, per poder accedir a la Clínica Sant Josep cal seguir els següents protocols:

  • Per accedir a qualsevol dels edificis cal portar mascareta quirúrgica, anar sense guants i rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic a l’entrar i al sortir.
  • Es permet un acompanyant a les plantes d'hospitalització en horari restringit, de 10 a 12h i de 17 a 19h. Es recomana que l'acompanyant estigui vacunat o tingui una PCR/TAR recent. En casos de pacient covid-19, l'acompanyant haurà de portar una mascareta FFP2. Les excepcions seran acordades d’acord amb l'equip assistencial.  
  • Pel que fa a Urgències, els pacients no podran anar acompanyats. Només podran tenir un acompanyant els usuaris dependents, persones majors de 70 anys, pacients fràgils i menors. No es permeten acompanyants en casos de pacients amb sospita de covid-19.
  • Pel que fa a les visites a Consultes Externes i a la realització de proves mèdiques programades, es recomana venir sol/a per tal d'evitar aglomeracions. També es demana no arribar a la cita amb molta anticipació per evitar estar a les sales d'espera.
  • A les sales d’espera feu ús dels seients indicats per tal de mantenir les distàncies de seguretat.


PREGUNTES FREQÜENTS

URGÈNCIES D’ADULTS

Tinc una urgència. Em podreu visitar?
Les urgències d’adults es continuen atenent a la planta 0 de la Clínica Sant Josep.

URGÈNCIES I HOSPITALITZACIONS PEDIÀTRIQUES

El meu fill o filla té una urgència. El podreu atendre?
Sí. Totes les urgències i les hospitalitzacions pediàtriques tenen lloc a la Clínica Sant Josep.

PARTS

Estic de part i sóc pacient de la Clínica Sant Josep. Què he de fer?
Totes les parteres s’hauran d’adreçar a l’àrea d’Admissions d’Urgències de l’Hospital Sant Joan de Déu des d’on les derivaran a la Sala de parts, ubicada a la planta -3.

He tingut un nadó i m’han donat l’alta. Qui ens farà el seguiment?
Finalitzat el període d’ingrés, quan es doni l’alta, la mare i el nadó seran derivats al seu ginecòleg i pediatre de referència, i s’activarà el seguiment de postpart per part de la llevadora.

REHABILITACIÓ

Es continuen fent tractaments de rehabilitació al CIMETIR?
Sí, respectant els protocols de distanciament i seguretat necessaris per al benestar dels pacients.