IOMA

Institut d’Odontologia i Maxil·lofacial Avançada (IOMA)

 

QUÈ OFERIM

L’Institut d’Odontologia i Maxil·lofacial Avançada (IOMA) neix com el primer centre dins unes instal·lacions hospitalàries a Catalunya que planifica i realitza tractaments odontològics amb diferents especialistes en un entorn clínic de primer nivell com és la Clínica Sant Josep.

L’IOMA posa al servei del pacient tots els tractaments més avantguardistes amb l’ús de la tecnologia més puntera, avalats per la dilatada trajectòria de l’equip d’odontòlegs i cirurgians maxil·lofacials que formen l’IOMA. I ho fa en una de les renovades plantes de la Clínica Sant Josep, per oferir la màxima qualitat i confort als pacients.

Telèfon: 93 875 93 20 – De dilluns a divendres, de 9 a 20 h.

large.png
large-1.png
 
UN NOU SERVEI PER A TOTS ELS PÚBLICS

Més enllà d’oferir el servei a tot tipus de pacients, l’IOMA s’orienta especialment a tres tipologies de pacients:

  • Persones que pateixen pluripatologia amb situacions complexes de salut, com ara pacients amb cardiopaties, osteoporosi, diabetis, malalts oncològics...
  • Persones que pateixen problemàtiques a nivell psicològic o neurològic, com demències, Alzheimer i trastorns de conducta, o capacitats diferents a nivell físic o psíquic, entre altres.
  • Persones que pateixen fòbia a anar al dentista. Per aquesta tipologia de pacients, l’IOMA pot aplicar tot tipus d’anestèsia en intervencions llargues o complexes en pacients mèdicament compromesos o amb molta por, o bé en nens.
 
EL NOSTRE EQUIP

L’Institut d’Odontologia i Maxil·lofacial Avançada està format per un equip que treballa de manera integral des de la professionalitat i la transversalitat per assegurar el millor tractament als seus pacients.

Liderat pel Dr. Javier Mareque, l’equip, de perfils molt heterogenis, està format per diversos professionals amb una experiència àmplia i contrastada en el camp de l’odontologia i la cirurgia maxil·lofacial, així com també en la investigació i la docència universitària.

Tot l’equip treballa en aplicar el tractament de la patologia buco-dentària més complexa en pacients de totes les edats. Els procediments terapèutics que posen en pràctica es basen en el concepte d’invasió mínima i en un enfocament global i integrat del tractament bucodental.

large-2.png