Readaptació Esportiva Integral

Readaptació Esportiva Integral

 

La unitat de Readaptació Esportiva Integral  posa a disposició dels usuaris un equip multidisciplinari, les tècniques més avançades en recuperació de lesions i la tecnologia més capdavantera per aconseguir que aquelles persones que han patit una lesió, siguin o no esportistes d’elit, puguin tornar a practicar l'activitat física o l’esport que feien en condicions òptimes.

L’acompanyament i l’atenció personalitzada durant aquest procés de recuperació és essencial per evitar recaigudes d’una mateixa lesió, minimitzar el risc de noves lesions i optimitzar els temps de tornada a la pràctica esportiva.

01telf.png

93 875 95 01

 

02calendari.png

de dilluns
a divendres

03clock.png

8:00h a 21:00h

04arrova.png

readaptacio@clinicasantjosep.cat

Readaptacio_web.jpg
 
readaptacio_web2.jpg
TECNOLOGIA PUNTERA PER A UNA RECUPERACIÓ COMPLETA

 La sala activa de Readaptació Esportiva Integral reuneix la tecnologia més puntera per oferir un tractament de qualitat i optimització física i oferir una visió sense precedents del rendiment de la persona. Comptem amb:

  • Ecogràfs muscoesquelètic per a un millor diagnòstic
  • Màquines pneumàtiques d'alta gamma
  • Màquines de valoració funcional que ofereixen dades d'anàlisi en temps real (força, equilibri, etc.)

UN EQUIP REFERENT EN MEDICINA ESPORTIVA

L'equip està liderat pel fisioterapeuta Juanjo Brau, els traumatòlegs Lluís Til i Jordi Puigdellívol i la infermera i coordinadora assistencial, Mònica Currius. Tots ells compten amb una trajectòria vinculada a la cura i atenció d’esportistes de prestigi que els ha portat a ser referents en l’àmbit de la medicina esportiva i la readaptació física integral.

readaptacio_web3.jpg

 

 

Un servei per a tots els públics

El servei està dirigit a persones que fan esport o practiquen activitat física habitualment i volen recuperar-se de la seva lesió, prevenir-ne de noves i minimitzar el risc de tornar a patir noves lesions o molèsties

_MG_5825_web.jpg
Un ampli ventall de subespecialitats

MEDICINA ESPORTIVA
Aquesta especialitat ofereix una atenció especialitzada tant per a esportistes en actiu com aquelles persones interessades a iniciar una pràctica esportiva. Avalua i proporciona uns controls i assessoraments mèdics per fer esport amb seny.

FISIOTERÀPIA 
Els fisioterapeutes apliquen un ampli ventall de tècniques, com el moviment i els mitjans físics. També desenvolupen i implementen programes de prevenció i detecció de malalties i trastorns físics comuns.

DIETÈTICA I NUTRICIÓ
Els dietistes- nutricionistes valoren, elaboren i guien el pla d'alimentació més adequat en funció de la patologia i objectius dels pacients.

PSICOLOGIA ESPORTIVA
Avalua les variables ambientals i personals per identificar les conductes del problema per després tractar aquestes variables. 

READAPTACIÓ FÍSICA 
És el procés final de recuperació d’una lesió o un procés patològic i finalitza quan el pacient pot tornar a fer l’activitat física o esport que feia habitualment.  Els readaptadors físics elaboren plans personalitzats amb l'objectiu d'evitar recaigudes d’una mateixa lesió, minimitzar el risc de noves lesions i optimitzar els temps de tornada a la pràctica esportiva.

 

redaptacio_web6.jpg