Nova plataforma online per visualitzar i descarregar els resultats de les proves radiològiques
7/26/2022

Nova plataforma online per visualitzar i descarregar els resultats de les proves radiològiques

El nou sistema d’imatge clínica digital permet que els usuaris puguin consultar aquesta informació de forma telemàtica

Els pacients de la Clínica Sant Josep que hagin d’accedir a les imatges clíniques de les proves radiològiques, com poden ser radiografies, mamografies,TAC, TAC dental i ortopantomografies, ja tenen disponible un nou sistema digital, de gestió interna i desenvolupat per la Fundació Althaia, que permet consultar-les de forma telemàtica.

Aquesta nova eina permet millorar la seguretat alhora que repercuteix positivament en el medi ambient, suposant un estalvi econòmic al mateix temps que optimitza i fa més eficient la tasca dels professionals El sistema repercuteix positivament en el medi ambient ja que permet accedir a tota la documentació sense necessitat d'impressió de papers o la reproducció d'altres materials, com CD o DVD, suposant un estalvi econòmic, al mateix temps que optimitza i fa més eficient la tasca dels professionals.

Per accedir a les imatges de la prova, cal adreçar-se a l’apartat “Resultats Radiologia” de la pàgina web, amb l’enllaç o bé a través d'aquest enllaç directe. Per accedir-hi, s’ha d’introduir el número identificador de cada una de les proves que s’enviarà de forma automàtica amb un correu electrònic al pacient, sempre i quan aquest doni el seu consentiment per rebre els resultats i informes associats per aquesta via.

Per altra banda, els usuaris de la plataforma online Espai Pacient de la Clínica Sant Josep també poden accedir fàcilment a aquesta documentació a través de l’apartat “Documents”.

Per altra banda, quedarà operatiu el sistema anterior per a tots aquells usuaris que necessitin tenir accés a les seves proves i informes de resultats anteriors al mes de juliol de 2022. L’accés romandrà obert durant 12 mesos i s’hi podrà accedir des de l’apartat 'Resultats Radiologia' de la pàgina web o a través d'aquest enllaç directe.

El projecte d’imatge mèdica digital s’ha desenvolupat conjuntament entre Documentació i Informació Clínica,  Transformació digital, sistemes d’informació i TIC d’Althaia i l’equip d’Atenció al Client de la Clínica Sant Josep.

 

ALTRES NOTÍCIES