Els tractaments per blanquejar les dents són segurs i efectius?
21/6/2023

Els tractaments per blanquejar les dents són segurs i efectius?

Els professionals de l’Institut d’Odontologia i Maxil·lofacial Avançada expliquen en què consisteix un tractament blanquejador segur i efectiu

El blanquejament dental, un dels tractaments amb una demanda creixent durant l'estiu, consisteix a retornar a uns tons blancs el color de les dents. Depenent dels aliments que s’ingereixen i dels hàbits d’higiene que té cadascú, l’esmalt de les dents perden el seu color d’origen i es van decolorant. Ara, les últimes tendències en estètica dental han fet que augmentin notablement els productes per blanquejar les dents, podent-se fer des de casa. Però, és segur fer-ho? I efectiu?

Un producte que es declara com a apte per a fer un blanquejament a casa tindrà un efecte pràcticament imperceptible, ja que la concentració de peròxid d'hidrogen, que és la substància que ajuda a blanquejar les dents, és baixa d’acord a la legislació sanitària que busca evitar riscos en l’aplicació sense supervisió d’un professional. Tot i això, existeixen productes blanquejadors que es venen online amb concentracions superiors permeses per la Unió Europea i que poden comportar danys irreparables a l’esmalt de les dents.

 Tractaments blanquejadors personalitzats

Els tractaments blanquejadors que s'ofereixen a l'Institut d'Odontologia i Maxil·lofacial Avançada (IOMA) de la Clínica Sant Josep comencen amb una visita on es fa un estudi personalitzat de la salut bucodental del pacient per evitar problemes de sensibilitat i de desmineralització dental. En aquesta primera visita també es consensua la intensitat i el grau de color, per recuperar o aconseguir una tonalitat que sigui la més natural possible, i el procediment a seguir.

 Tractament que s'aplica a consulta i continua al domicili

Després de la revisió gratuïta, que IOMA ofereix com a promoció del 5è aniversari, els professionals fan un estudi complert i una neteja amb l’objectiu de facilitar la penetració del material i així activar i potenciar el seu efecte. El tractament continua a casa, amb la col·locació del producte en unes fèrules personalitzades per a cada pacient i amb una aplicació guiada pels professionals.

Finalment, el tractament acaba quan s’aconsegueix la tonalitat consensuada i el pacient rep recomanacions sobre aliments i actituds nocives que hauria d’evitar per fer que el tractament blanquejador tingui la durada més gran possible.

 

PROMOCIÓ TRACTAMENT BLANQUEJADOR

  • Revisió gratuïta

  • Preu especial

  • Seguiment del tractament fins a assolir resultats naturals

 

Si tens dubtes sobre quin ha de ser el tractament més idoni, pots demanar hora a l’IOMA a través del telèfon 93 875 93 20 o bé al correu ioma@clinicasantjosep.cat.